PŘÁTELSTVÍ pravda to může být
při něm si můžem klidně snít.
O tom že nikdo nás nezkazí
ne nikdy nepocítíme zoufalství.
PŘÁTELSTVÍ je dar
a když nám ho někdo dal.
Tak si ho máme dobře vážit
a všechny činy si při něm musíme zvážit.
PŘÁTELSTVÍ kterýho si nevážíme
není tak silné a tak dobré.
Nikdy nesmíš na to zapomenout
vždy si to něčím můžeš připomenout.
Nezapomeň na své PŘÁTELE
i když si od nich daleko nevesele.