Konec přátelství
Anotace: Známe se od malinka.... a najednou jako bysme se neznaly
Je konec velkého přátelství
tohle není žádné vítězství...
Ztratila jsem kamarádku, na kteté mi záleželo
moc mi to ublížilo...
Jak to mohlo takhle dopadnout?
Ani mě to neodvážilo napadnout!
Já tě mám moc ráda
teď mi ukazuješ záda...
Je smutný co se mezi námi stalo
ať mi nevěříš, dost mě to vzalo...
Komentáře (0)