Procházka
V blízkém lese v hlubokém jehličí
chodím jak ve vatě
stíny se snáší
vtom sova zakřičí
prudce jsem procitla
- proklatě..
Ta pozdní procházka
byla tak trochu
sbíráním větviček, hledáním v tichu.
A není nutné toho popsat víc
příště pojď se mnou
a dál už - nic...
Komentáře (1)
Komentujících (1)