Bludný Holanďan
Naprvnípohled cizinec
opivšís u Pinkasů
a dorazivší metrem
na sídliště Háje
vypulené ještědítě
ale ženskou už by chtěl
Mezi panelákama
ji nenajdeš
- povídám mu –
Zavolám ti taxi
jeď do centra
bordelu je tam dost
i ů
Vděčne se usmál
a vtiskl mi do dlaně Euro
Civím na obézní minci
Beatrix, Königin der Nederlanden
je zase těhotná!
Waarom???!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)