Přemýšlel jsem, kdy asi má Jatsík svátek a dnes je tak nádherný den.
Co kdyby zrovna dnes?
A proto.
Milý, krásný Jatsíku přeji ti vše nejlepší k svátku ,(a na to se nejvíc těším)posílám ti jednu malou pusu nezbednici.
Krásný den.
25.11.2006 10:31:00 | kouzelníček
Pokud dostane jedna osoba od druhé takovéhle poděkování, musí být přešťastná. Přesně tohle si mají lidé říkat, super, koťátko.
20.11.2006 07:27:00 | smudlinek