ztrácím
Pulzující bolest
boule v hlavě
červ chce prolézt
proč teď právě?
tak dlouho jsem ho dusila
ve tmě krmila
mozek jsem pro něj vymyla
nikdy neopustila
A co mi zbývá teď?
Jen strach...
Leť má duše,leť..
Až spadneš k zemi v prach
Ztrácím se ...
Bez něj se stávám stínem
Potím se...
Snad spolu zase plynem
A bolest neutichá
Chce ven
jsem pro něj lichá
jen pouhý sen...
Komentáře (1)
Komentujících (1)