Hodina
Hodina teď nudná je,
testy píšu - zbytečně.
Za katedrou chlápek sedí,
s pěstovanou divnou pleší.
Deset minut do zvonění,
čas je jako zpomalený.
Chci už odtud vypadnout,
svůj mobil hned popadnout.
Ťukat číslo záchranné,
stěžovat si rozmile,
na tyhlety blbosti,
co zarejvaj se do kostí.
Komentáře (0)