Na plovárně
Anotace: ještě jedna vzpomínková
Vylétla kapka
a zpátky do hlubiny
za ní stínové tělo
narážeje na jiné stíny
jen stříkanec na betonu
co rychle usychá
je památkou na cestu do ticha
do světa šplouchavých tónů
a zvlněných odlesků
kde se zamknutými plícemi
po delfíním zvyku
lehneš si na dno
jak pirát z Karibiku
Komentáře (1)
Komentujících (1)