... nechal jsem to na sebe působit, jako příběh z neznámého světa ....
... souvislosti nehledám ... ani nenacházím ...
jen tok zvláštního děje ..
21.11.2006 11:22:00 | HarryHH
Koukám, že z chladného severu jsme se přesunuli do tropů. Bezva. :))
Radši se na nic neptám. :))
21.11.2006 09:01:00 | Mácha
Hledal jsem taky jako Pavel nadstavbu dalšího poselství, ale vidím, že zbytečně... :-) Člověk nemá hledat, co není. Provokuješ mě k přečtení něčeho ze vzdáleného světa Shivy a Brahmy, i když víra mě k tomu nevede...
20.11.2006 23:25:00 | G.P.
i když povrchově téma náboženství tuším že za tím nebude jen to byť nevím co :o)
20.11.2006 21:24:00 | Pavel Kotrba