zoufalec
„ Nechte mě být !!!!!! “
to výkřik zoufalce
co ztrací pro co žít
s výrazem zbabělce.
Odhánějíce všechny kolem sebe
uzavírajíce se hlouběji do sebe
na pokraj společnosti.
„ Tak nechte mě být !!! “
odhánějíce přátele co kdy chtěl mít
tajně plačící do polštáře
„ Tak nechte mě být !!!!!! “
už nechci nemohu žít.
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: vjeraa
Komentáře (1)
Komentujících (1)