Miluji tě
Anotace: Opravdu ji miluji,ale láska prý zabíjí....strašně se trápím.....
Volám! Nic se neozývá. Chtěl bych slyšet, Hledím, ale nic nevidím. Čekám. Dny a týdny. Měsíce a roky. Desetiletí a staletí. Chodím kolem ní. Milovat a cítit teplo. Proč nemluvíš? Neslyším. Neslyším nic o válce a zabiju. Jo. Zabiju zvíře.Chci cítit.Chci slyšet. Krev teče. Slyším. Už nemusím. Mám ji. Emoce a teplo, které pomalu odchází. Odcházím za ním. Moje zlato. Miluji tě. Proč? Proč voláš? Proč křičíš? Neboj se. Já jsem se změnil. Já už cítím. Slyším. Žiji, aby zemřela. Miluji tě. Moje krásko. Moje hvězdo. Padá hvězda. Něco si přej. Odcházíš? Slyším. Teče ti krev. Miluji tě. Až teď tě miluji...
Komentáře (2)
Komentujících (2)