je ale hodně dobrá...vidím že jsem ji hodnotila jsko první;)...heh..nespletla jsem se...;)
02.01.2007 14:41:00 | Lizzzie
no tak tahle mě dostala...jen mě trochu mrzí že všichni píší o růžích. zkus složit něco o Liliích-mají v sobě kouzlo, uvidíš :)
09.12.2006 20:52:00 | Gwladus
a lhala očím tmy,
že ví, kam jít…
- tak to se mi na tom líbilo nejvíce. Také mě asi (bohužel) nejvíc na tom všem zaujal ten komentář, co napsala osoba pode mnout..
20.11.2006 23:16:00 | Julie Park Rock