Beze snu nepoznáš reality
Anotace: zdál se mi zdál...
Nedočkavě už z okna vyhlížím,
až uvidím tvojí tvář.
Pořádně ani rána nedospím,
a už otevírám snář.
Listuji zběsile,hledám písmenka,
co přesně vybarvuje ta snová myšlenka?
Z malých chvílí dlouhá doba vine se,
než přesně najdu,co v mé hlavě dere se.
Úsměv se vytrácí,nálada tuhne,
k oknu se potácím,
však ty,
stále nikde.
Komentáře (1)
Komentujících (1)