Na hradbach...
Anotace: Cizi zeme je krasna,zvlast,kdyz v ni clovek nalezne lasku....ale...
Plody palmy oranžové
rozpálené kameny
srdce plné krve
slyšitelné proměny
mříže bez závory
pohled na dílky
chůze bez podpory
sotva viditelné úchylky
roztančené nohy
s otiskem na stehně
zapálené stohy
-žárlivost ve vnitř,vně
kladky na prádlo
všude květiny
nastavím zrcadlo
-vztahy jsou rutiny...
Myšlenka hladová
bodá tě do hrudi
už nepříjde taková
-nikdo tě něbudí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)