Nicnedělání
Anotace: Takový obvyklý školní den ..
Sedím a koukám,
a myslím na tebe
čekám jen až všechno skončí,
stejně, nic se tu neděje...
Sedím a hledím,
pořád z okna jen
to ostatní co hlavou mi letí,
jde uchem tam a hnedka druhým ven...
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)