..jojo, kus kostí a kus flákoty...
..ale co když je někdo baba strašidlácká??
..pár století se tady plácá...
..někdy houf sukní, jindy zas dle moderní doby kalhoty...
..to už je něco hříchů za ten dlouhý čas...
..vytrhat stránky - jak listím nastlalo by se v lese...
..taková lustrace...jen další ztrátu času nese...
..a přemýšlet, co je hřích... prosím vás!! ;o))
21.11.2006 17:22:00 | Cecilka
Hm, zahleděný do sebe, vyšťouráváš pořád něco nového. Slyšíte, lidi? :-)
P.S. Chtěl jsi pohádku? - Máš jí u mně ;-)
21.11.2006 17:06:00 | G.P.
Lidičky, lidé
až nájdete v sebe človeka
nemali by ste sa s ním hneď pohádať
21.11.2006 16:36:00 | Luboško
... jééé, já to vypnula ... a zrovina musím odejít ... tak to vydrž do rána, jo ... napíšu ti nějakej báječnej recept na domácí bábovku :))
21.11.2006 14:58:00 | Alci