Myslím těm ostatním bohyním..a doufám, že ty jsi to myslela taky tak... :o)
23.11.2006 13:18:00 | Mourek
Na rozdíl třeba od Freyi, tady jsem (snad) víc doma :o)
A proč poslední..ostatním to třeba bude líto...
22.11.2006 17:38:00 | Mourek
...Uranie má asi něco společného s obohaceným uranem,viď :) ...
...jasně , že vím vše :))) ... ptej se ...
22.11.2006 07:00:00 | WhiteSkull
Skvělé, zase jsem se poučil.....paráda, nepíšeš dějepis ve verších? Vím tohle není dějepis, ale daleko k tomu nemá. :))
Jen otázečka, taková malinkatá. :))
Afrodita- znám dobrý, ale Uranie- mi fakt nic neříká.
Dík :)))
22.11.2006 06:39:00 | Mácha