Anotace: je?není?
Ucházející.Ale vadí mi soumrak,duše a buše-to je kus jako od Kryštof, ale možná je to nevědomě.Dále se mi nezdá sloka o mincích, která je psaná, jako ,že ty to zažíváš a pak tam je psáno "mince položí" Kdo? Nemělo by tam být spíš položím..
Jak říkám jinak je to celkem dobrý.
22.11.2006 14:00:00 | had