Jako nálada je to blbý... Píšeš o sobě, že jsi nikdy nic nepsala. Možná bys měla víc číst (třeba tady na literu) a pokusit se vstřebat trochu složitější způsob psaní. Taková Cecilka, Petr Miroslav, Levandule, Marsé, JardaCH (a další) to jsou opravdu skvělí básníci a básnířky. Máš myšlenky a nápady, které by si zasloužily rozvinout ;-)
P.S. A té náladě nepodléhej :-)
23.11.2006 12:52:00 | G.P.