Anotace: O poznání, o probuzení z touhy, ze sna...?
Co na konci člověk ještě může ztratit? Absolutně nic.
Eventuelně můžem spolu pokecat na mailu jankennethlister
@seznam.cz divná přezdívka? jen pro image.
14.01.2007 13:07:00 | jehlaspichlas
to vodenka: když se ti líbí, tak proč ten neusměváček? žeby téma...?
23.11.2006 22:12:00 | Julie Park Rock
to sen: děkuji. Jsem moc ráda, žes to pochopila stejně, jako já :D
23.11.2006 21:38:00 | Julie Park Rock
je dobré znát názor okolí..ale..jak řekl drahý pan Puškin...Jsi spokojen?Nu, ať dav nadávkami plýtvá,..tvůj oltář hanobí,tvé třínožky se chytá a v dětské svévoli jí klidně cloumá dál....tohle dílko se mi líbí...poměrně značně;)
23.11.2006 19:43:00 | Ayla
V jakým smyslu? Můžeš mi prosím upřesnit, co ti na básničce nesedlo, kde bys to upravila, změnila... díky moc, hodně to pro mě znamená.
23.11.2006 18:57:00 | Julie Park Rock