Odposlech
Anotace: nelegálně odposlouchával J.C.s
On:
Jako bodygard jen sloužím
dosud jsi mi nedala
příležitost po níž toužím,
tak se hodím do gala
společensky vím se chovat
jazyků znám šestero
na úrovni chci prezentovat
tvoji firmu s.r.o.
Ona:
Mým oborem je elektřina,
s ohledem na možný zkrat
většinou to bývá dřina,
právě tento fakt mě nutí
vážně vážit rozhodnutí
kdo kdy může ránu dát
On:
Elektřina, jak vím, bývá
tří veličin sepjetí:
ta první se PROUD nazývá,
další ODPOR a NAPĚTÍ
O proudu je celkem známo
tedy odkud, kdy a kam,
napětí to vznikne samo
odpor když je překonán
Ona:
Ten proud se musí umět prodat
podmínkou je správný drát
a spolehlivost. Co ještě dodat
- spokojenost zákaznice,
snad rozumíš elektrice
partnerem když chceš se stát
Komentáře (7)
Komentujících (7)