Životem vede mnoho cest ...
Anotace: ...uvidíte sami :o) ...
Životem vede mnoho cest
Po noci přichází nový den,
chci ho vítat s úsměvem.
Kdo ví zda bude šťastný ?
Jistě vím jen to, že bude přesný!
24 hodin ... jen!
Rozdíl mezi samotou a domovem ...
Čert to vem!
Životem vede mnoho cest
Chci si snad vybrat tu „zlatou“
A nechat se po ní vést ?
Zlatá je – jak se říká - „střední“
Stojím na jedné,
v noci i ve dne.
Jsem blázen co čeká dlouhých sedm dní,
na cestu nevšední ?
Životem vede mnoho cest
Jsou lásky plné,
i protkané bolestí.
Jsou někdy rovné,
jindy samé rozcestí.
Člověk by však neměl minout
svého života náměstí :o)
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)