V záři tmy
Šedesát čárek na životě,
žijíce se psí záchranou,
mnoho otázek může napadnout tě,
když vidíš ženu bezbrannou.
Tmavé brýle pro útěchu,
přes ně však nic nevidí,
obývat tmu bez útěku,
bez lásky a bez lidí.
Podej, přines, to pes umí,
má i funkci přítele,
jeho přítomnost samotu tlumí,
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)