Cyklus zo školskej lavice-od nikuš
Anotace: Posledná záchrana pred vážnym ublížením na duševnom zdraví na nudnej hodine.
Slniečko nám svieti
netešia sa deti.
s taškami sa kníšu
kopnú si do smetí.
Hlavu majú dutú
ako taký zvon
robia hrozný huriavk (teda vřískot)
lebo chcú ísť von.
Komentáře (1)
Komentujících (1)