Spěchání
Anotace: Spěcháme, ale proč?
Každý dnes spěcháme,
já nevím kam,
jednou tam dojdeme,
a pak budem tam.
A proč tedy spěcháme,
kdo nás tam čeká,
a my to jen děláme,
a on přece spěchá.
Pořád se hýbeme,
pořád se sunem,
možná pak zjistíme,
proč vlastně žijem.
Komentáře (0)