... poslední útěcha ...
být slušný ... a fér ....
... nefachčí / 15tiletá zkušenost po rozvodu / ...:-((
- DOJ - roboti mi přizvukují ...
.... tohle jenom citově a finančně oběť /tebe / vydojí ... až na krev ...
27.11.2006 23:32:00 | HarryHH
Téma dobře zpracované,říká všechno.
A osobně-snad najdeš řešení.Nebo přijde samo.
25.11.2006 19:06:00 | s.e.n
"na Tebe
na Vás
na dobro, jenž je v každém nás"
- a preto to nemôže byť ešte stále tá posledná myšlienka, a preto treba ešte stále chcieť snívať
25.11.2006 17:33:00 | vierka1