Půjdeme cestou, cestičkou …
Anotace: Asi ne každýmu se to bude líbit....Ale mě se to líbí, alespoň ten současnj pocit se kterym to bylo psáno :-)
Dneska je můj nešťastnejší den
Já půjdu s tebou na chviličku ven
….
Půjdem se projít a půjdem cestu dalekou
Půjdeme spolu cestičkou nelehkou
Půjdeme a cestou vystřídá se nejedna bota
Půjdeme spolu totiž cestičku života
Nedělej si broučku můj starosti
Tohle je přeci cestička radosti
Nedělej si miláčku vrásky
Půjdem spolu cestičku lásky
Komentáře (0)