Nespojeni
Anotace: pro mého největšího muže,který si tuhle báseň asi nikdy nepřečte
Nepochopené pohledy
Kradmo přibližují se
Téže ráno
I noc v útrapách tančí
Sítnice s ústřižky z minulých výletů
Skrze pláč
Váže si jiskřičky
Náplastí…
Na polštář
Vždyť chtěla sis dodrat kosti
O ostny osudů…..
Ale co naplat
Za okny na drátku
Visí na nebi plot… před námi
Říká si memento
Komentáře (1)
Komentujících (1)