Náhrdelník z usínání
Pod zšedlou oblohou
Zapálila slunce
Do křehké běloby
Ornamentů vloček
Políbení
S výdechem heřmánku
Na rozkvetlých
Loukách třpytu
Rozpálené hvězdy
Pouličních lamp
Při čtvrté hodině
Sevřou světlo
Do tmy pozlacení
Skrytého poháru
Rozevlátých listů
Jako oči
Kamínky
Provoněné zimou
Schvátila rozechvělost
Závěsem větví
Poletující
Mezi kůrou
Stromy usínaly
Ukolébavkou
Praskajícího ohně ..
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)