S každou tvou bolestí
S každou tvou bolestí,
ať už cokoli jsi ztratil, víš,
já budu tu vždy pro tebe,
mě totiž nikdy neztratíš.
S každou tvou bolestí,
hromádkou nesplněných snů,
já vylezu až do nebes,
pro tebe slunce ukradnu.
S každou tvou bolestí...
Ne, proč jenom o ní pořád psát.
Koupím ti srdce z marcipánu
a půjdu ti ho darovat.
Komentáře (4)
Komentujících (4)