to je pravda, je podobna tem hrabetovym. takze muzu rict, zes napsala blues pro jednu blaznivou holku:-)))
18.12.2006 21:49:00 | Mango-Holka
Ahojky, tak mám teď takovou melancholickou náladu... Strašně se mi chce cítit něco neobyčejnýho, ale vnitřně jsem vyždímaná, neschopná cokoliv stvořit... Tak jsem nakoukla k Tobě. Fakt Tě čtu moc ráda a tahle básenka je úplně dokonalá. Připomíná mi Hraběte - a to je taky jeden z mých oblíbenců:) Rozhodně jsem našla, co jsem hledala. Klaním se =)
29.11.2006 21:38:00 | Ollie