Krabice
Anotace: Můj překlad Billyho Corgana - něco ze současných USA.
vkládám do krabice
věci po své matce
falešné zuby
2 snubní prstýnky
fotky z krásného mládí
ošoupaný gauč a upřený pohled z okna
vysoký hlas který jsem zdědil
2 koťata - Starost a Pohodu
75 hodinek jež jdou pozadu
pár černých desek
mají cenu pro sběratele
ale po hudbě ani stopa
(Billy Corgan, USA)
Komentáře (1)
Komentujících (1)