Jehlaspichlas
Anotace: Podle názvu snad nemusím říkat, o koho jde ne, he?
JEHLASPICHLAS
Ne nadarmo se mi říká Jehlaspichlas.
Často píchám upřímně do živého, jednou řekla´s.
Jen se divím, že ode mně ještě neuteklas.
Svou důvěru a lasku náhle do mě vetklas.
Dost nečekaně překvapen je mile Jehlaspichlas.
Komentáře (2)
Komentujících (2)