Přání
Anotace: .............................................
Přes ocelově šedou oblohu,
přes černé mraky...lidské nenávisti,
prosvítá tenký paprsek světla....slabounce
najednou však
zdá se...
že ztrácí se.....
umírá....snad??
Upínám k němu oči
v koutku krůpěj rosy a
přeji si .....
doufám .....
věřím...
že lidé v sobě najdou sílu...
že naleznou zracenou víru
že paprsek ...
ožije a zakryje celé nebe
že už nebude tma......
a nebudeme vidět jen sebe
a světlo zaleje nás...
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)