Každopádně sním
Každopádně sním.
Všechno sním,
O lásce sním…
Každopádně stále sním,
O všem sním
A všechno sním.
Jsem snílek, snídálek
A cvok,
Už to trvá dýl než rok…
Sním jablko i zelí,
Pokud ho v obchodě měli.
Sním o tom, čemu se láska říká,
O banánu, jež se ze slupky svlíká.
Sním čokoládu, nutelu,
Pak v peřinách si ustelu.
Sním modré z nebe,
A také sním o modrém z nebe –
To už vím.
Je nemožné a bláznivé snít
O Tobě – však svádivé…
Radši však všechno sním,
Než Ti říct kam s ním….
Komentáře (2)
Komentujících (2)