Ty překlepy si FAKT hlídej! Skoro to až vypadá, že si to po sobě už znova nečteš, jen to napíšeš a hodíš sem.
Jinak báseň odpovídá svému názvu - možná bych jej dala do množného čísla, protože myšlenka tam není jedna, je jich tam víc. Je to taková změť, která se ti honí hlavou. Docela příjemné.
28.11.2006 11:40:00 | Gina Rocca
Škoda, že tam jsou chyby (omlouvám se za kritiku). Jinak by to byla dobrá věc.
27.11.2006 18:12:00 | Dandysek