Svítání
Tlumené šero svítání
kouř cigarety
lehce modravý
mísí se s párou
ranní kávy
z puntíkatého hrnečku
srdce básníka
očima ještě zasněnýma
po probdělé noci
pomalu pozoruje
slova řadí..
..lehounce stoupají
proužky tenké
ovíjí se
prolínají
smyslně se dotýkají
v tanci prostopášném
se odvrací
znovu cestu si hledají
spolu se vinou
k vrcholu
jeden celek
stoupá
k nebi vzhůru..
..káva vypitá
cigareta uhašená
báseň napsaná..
..vzpomínka v srdci
ukrytá...
Komentáře (5)
Komentujících (5)