Přečetla jsem polovinu tvých básní/ještě se vrátím/a tuto jsem si vybrala za nejhezčí.Ta je prostě nádherná.
I ostatní jsou hezké,potěší.Tak zatím čau.
14.01.2007 08:58:00 | s.e.n
Tahle se mi mooooooooc líbí:)Ono nám kolikrát ani nic jiného nezbývá než vzpomínat...
09.01.2007 11:08:00 | káva
Můj život nebyl procházka růžovou zahradou a hezké vzpomínky byly mojim štítem.
Fotky si teď prohlížím a pláču štěstím. Takže nejsi sám cíťa.
28.11.2006 17:19:00 | Verule
Je fajn, když má člověk na vzpomínat a hlavně že se vždycky lépe vybavují ty věci pěkné :-)
28.11.2006 08:27:00 | ona
...nedávno jsem si s rodinou prohlížel fotky ... hrozně jsem se u toho nasmál ... a v očích měl slzy štěstí ...
...ten život nebyl / není / zbytečný ...
...:) ...
28.11.2006 07:59:00 | WhiteSkull