Král
Zůstal jsem unavený
na břehu stát
Ty s bílou vlečkou,
chtěla jsi za mnou klopýtat
„Tohle nepřeplavu“,jako tolikrát
Budu na klidné hladině,
tváří dolů spát
Popluju řekou,jako krev žilou teče
Popluju Tebou,jak vzpomínka bez vypravěčě
Ty vlečku přiložíš si na ránu,
já křižník jsem,král oceánu
Komentáře (0)