veršování se šepotem.
Šeptám ti do noci, že červánky zhasly.
Šeptám ti do ticha, že vánek odšuměl v dál.
Šeptám ti do rána, že tmu beránci spásli.
Šeptám ti do mlhy, že Jitřenku si měsíc vzal.
Šeptám ti do rosy, že vláhu větřík vsál.
Šeptám ti do větru, že budu tě hledat dál.
Komentáře (8)
Komentujících (7)