Anotace: je to dramatické moc....
dost zajímavé...má to pěknou pointu...jediné co se mi nelíbi je verš: "někoho vážne zabili,smrtka je vysmátá."...trochu mi to kazí atmosféru...
01.12.2006 22:14:00 | FialovýKrálíček
...máš tam na můj vkus moc slůvek "krev" , šlo by to bez toho ... ale jinak se mi to líbí ... ještě si tě přečtu ...
...:) ...
28.11.2006 13:43:00 | WhiteSkull