Umírání
Zdá se mi,že umírám
a jen se tiše vytrácím
Zdá se mi,že umírám
a zhoršuju se s počasím,
jen tak s vodou protékám a výkaly své piju
Těžko už teď rozpoznám,zda ještě vůbec žiju
Zavřeli mne do klece a teď se kolem plazí
ohavní to ještěři a jedovatí hadi
Jímá mne snad deprese,neb se žití daří
Vím co zítřek přinese,vím co vyčtu v snáři
Nic jiného nedostanu než krvavé rány,
co mi budou pro jistotu solí zasypány
Do očí mi zašijou tvůj obrázek věčný,
bude ze mne šílenec všem nebezpečný
Komentáře (0)