Žena
Anotace: Prostě o nás ženách. Svůdá krapet
Žena
Korálky na šňůře
rozvázaný živůtek
proklátá soutězka
pupík,
s dobře vyznačenou turistickou stezkou,
borový háj,
kam zván byl kdos,-
do hlubin skrytých studánek,
jeskyň a lesů,
aby požil,
cos z manských šťáv
pak opit spadl až na dno
ke dvěma Nessům.
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, elfkan
Komentáře (2)
Komentujících (2)