Dýcha to fakt svým datem vzniku...k tomu váš překlad, to je balzám na mou rozháranou duši. Ani jsem nevěděla, že Nietzche psal básně, já myslela, že byl jen filosofem.
Dolma, je název nějakého balkánského jídla, masové chutě. :-)) Jestli se pletu, tak se omlouvám. Naviděnou.
28.11.2006 19:52:00 | Hedvábka