Modrá planeta
Modrá Planeta
Slýchávám o Modré Planetě, kde je prý lepší žít,
kde je lépe na světě, kde černá růže nikdy nekvete,
kde slyšet je smích malého dítěte.
Stává se pro mne vidinou, plnou lesů a vod
a krásnou krajinou.
Prameny naděje a symfonií štěstí, tam můžeme růst,
tam můžeme kvésti.
Slýchávám o Modré Planetě, kde je prý lepší žít,
kde je lépe na světě, kde ochrana země
není jenom fráze, není smog a kouř
a dýchá se snáze.
A tisíce zvířat s tváří nevinnou, kvůli naší hrabivosti
denně nehynou.
Holt místo, kde žijeme, dnes halí pouze stín.
Toxické deště a bouře trhavin.
Komentáře (1)
Komentujících (1)