Láska...
Každý po ní touží
mnoho podob má
vzplane, vyhoří
doutná
do konce života
na jednu se vzpomíná
druhá se nenávidí
která je ta pravá..
..sladká
voňavá cukrárna
..krutá
šelma nelítostná
..něžná
motýlí křídla
..smyslná
tancem opilá
..tvrdá
žula nepoddajná
..tajná
vůně jara
..dravá
řeka pěnivá
..žádoucí
slunečnice kvetoucí
..zoufalá
zimní nálada
..hrdá
růže trnitá
..vášnivá
ohněm plamenná
..kdo ví..
..pokaždé jiná..
Komentáře (6)
Komentujících (6)