Rodině s láskou
Kravatu odložils
i košili přes židli
s omšelým čalouněním.
Vznášel ses nad prostěradlem
zalézal slastně pod polštář.
Kroužil jsi kolem lustru
matraci měl jsi za oltář.
je už tvým údělem
že musíš mít všechno
a můžeš si to koupit
jak by ne když nic se nedá nekoupit
každý už má ten úděl
tak jakýpak úděl
pitomci.
A za příplatek
- nemá cenu mluvit
jen pronikat
surově
jak nikdy
všude.
Teď na ulici
kravata nakřivo
zdi nakřivo
všechno nakřivo.
Jak vysvětlíš doma
že neseš AIDS?
Komentáře (1)
Komentujících (1)