Každý vyprávíme svůj příběh,
jinej paralelní svět,
v nás však novej ještě nevykvet.
Text je pouze jenom zběh,
oklame tě a to hned,
i když můžeš mluvit jako kulomet.
De facto nevíme, jakej je vlastně jinej celej sled.
22.03.2007 21:19:00 | jehlaspichlas
To je ta ženská intuice. Umřel? Třeba ne, odjel na
Maledivy, kde ho smetla vlna tsunami.
19.12.2006 20:25:00 | jehlaspichlas
Inies, jaktože nikdo neposlouchá Tvůj příběh? Proč Ti nikdo neutírá slzy? Božínku, jak to??? Případně napiš achja@seznam.cz
29.11.2006 11:31:00 | Levandule