letošní vánoce
Anotace: bez milovaného člověka
Letošní vánoce nebudou veselé
protože pryč si tě odvedli andělé.
Odlétli do nebe,vzali tě s sebou,
a mě teď vzpomínky na tebe zebou.
Zebou jak vločky co padají do dlaní,
a já snad každou noc volám tě ze spaní.
Zvonění rolniček
a tóny koled
u srdce velmi začínaj bolet.
Největší dárek maminko milá
by pro mě navždy byl
KDYBY JSI ŽILA
Přečteno 1415x
Tipy 2
Poslední tipující: Polárka
Komentáře (4)
Komentujících (4)