Anotace: Už nehledám samu sebe, protože ztratila bych iluzi i o nejmodřejším z nebe....
Hezky řečeno. Stále znovu a znovu a není tomu konce.Člověkstále něco hledá-celý život.
29.11.2006 16:29:00 | s.e.n
tahle básnička se hodně povedla.... je vidět že je obrazem tvých citů a proto se mi tak líbí!
29.11.2006 13:23:00 | Choosy girl